Reviews

Hieronder vindt u de reviews:

Connor GB 17 juli 2024

We hebben een heerlijk verblijf gehad in Robert’s villa. De plek was ongerept, echt licht en fris en had absoluut alles wat je nodig zou kunnen hebben. De buitenruimte was geweldig! Geweldig groot zwembad, mooie zithoek, voldoende ligbedden – echt privé ook. Spar-winkel op 5 minuten lopen. We komen zeker nog eens terug en zouden het ten zeerste aanbevelen.

Gedetailleerde feedback

Aankomst

5 Sterren

  • Snel reagerende host
  • Duidelijke instructies
  • Makkelijk te vinden
  • Gemakkelijk binnen te komen

Nog 2 meer

Netheid

5 Sterren

  • Brandschoon meubilair en beddengoed
  • Opgeruimd
  • Brandschone badkamer
  • Smetteloze keuken

Nauwkeurigheid

5 Sterren

  • Kwam overeen met de foto’s
  • Kwam overeen met de beschrijving
  • Geadverteerde voorzieningen en diensten waren aanwezig

Communicatie

5 Sterren

  • Reageerde altijd
  • Tips voor activiteiten in de regio
  • Proactief
  • Handige instructies

Nog 1 meer

Locatie

5 Sterren

  • Rustig
  • Mooie omgeving
  • Privé
  • Beloopbaar

Prijs-kwaliteitsverhouding

5 Sterren

Jiri CZ juli 2024

Uitzonderlijke, rustige locatie. Prachtige modern ingerichte villa inclusief alle apparatuur. Je vindt hier alles. Van een vork tot een kluis, een wasmachine, een buitengrill, een schoon en groot zwembad, ligstoelen en tuinmeubilair. We waren ook onder de indruk van 3 badkamers, 2 slaapkamers, een grote woonkamer met keuken, allemaal volledig voorzien van airconditioning, plus een terras met zonneschermen, parasol, WIFI, tv met satellietzenders, gratis parkeren direct naast het huis. Uitstekende resaturatie, SPAR-winkel en golfresort allemaal op ongeveer 500 meter van de villa. Geweldig!!! Er zijn ook beroemde stranden in de buurt. Een vakantie voor wie houdt van een rustige vakantie in een absoluut fantastische villa. De eigenaar is zeer communicatief en meegaand. We communiceerden zowel in het Aj als in het Spaans. Niets was een probleem voor hem. Over het algemeen beoordeel ik ons verblijf als de mooiste vakantie die we tot nu toe in Spanje hebben gehad. Dank je.👍
Ik heb niets te klagen over dit verblijf.

Dr Roman Sw mei 24

Wir haben uns in Ihrem Haus, einschließlich Terrasse und Pool sehr wohl gefühlt.
Du hast wirklich ein schönes Haus und wir sind sehr zufrieden. In Bayern sagen wir „es passt“

Karin DE nov 23

Het huis is modern uitgerust met alles wat je nodig hebt. Hier kunt u zich meteen op uw gemak voelen en genieten van uw vakantie. De huisservice ter plaatse is betrouwbaar, vriendelijk, behulpzaam en houdt het huis tiptop in orde. Villa Tauro Beach & Golf ligt aan een rustige woonstraat. Er is een kleine supermarkt en een golfbaan in de buurt. Het is ongeveer 2 km naar het prachtige zandstrand. Verdere winkelmogelijkheden en de nieuwe winkelpost in Puerto Rico zijn ook met de auto in 5 minuten te bereiken.
Rob is een fantastische gastheer! De communicatie is ongecompliceerd en het proces verloopt soepel. Wij willen Rob en Monique hartelijk bedanken dat wij te gast mochten zijn in hun prachtige huis!

Maria ES 18 oktober 2023

Wonderfull, very much!!

Daniel 4 september 2023

Gastboekreactie
Wat hebben we genoten van deze villa. Alles wat je nodig hebt om heerlijk rustig vakantie te vieren is aanwezig. Het zwembad was fantastisch en werd goed onderhouden gedurende ons verblijf. De villa ligt in een rustig gebied dus een auto is wel een aanrader. We hebben gedurende onze vakantie heel Gran Canaria ontdekt en beleefd, wij zijn verliefd.

Francisco 1 september 2023

Alles perfect en spectaculair.

Dean 10 augustus 2023

Absoluut fantastisch, zou iedereen aanbevelen, we zullen zeker terug 🙂
Villa was uitzonderlijk, uitgerust met alles wat je nodig hebt om het verblijf comfortabel, rustig en rustig te maken, villa is een zonneval de hele dag door wat geweldig is. De bedden waren erg comfortabel. Het zwembad was fantastisch en het zwembadspeelgoed was een extra bonus. Dank u voor een geweldige vakantie 🙂
Niets behalve dat ik Haha moet verlaten.

Rowdy, 18 juli 2023

Gastboekreactie Micazu
Wij hebben een geweldige vakantie gehad bij Villa Tauro Beach Golf.
Alles wat je nodig hebt is op 5 minuten rijafstand. De spar met een leuk en knus restaurantje op loopafstand.
De villa is ontzettend mooi en voorzien van alle gemakken.
De communicatie met Rob is perfect.
Bedankt voor de geweldige vakantie!
Ik ga hier zeker terugkomen.

Helen (27 april 2023, NL)

Mooie villa met alles erop en eraan. Moderne keuken waar niets ontbreekt. Goede slaapkamers (2) met eigen sanitair. Groot terras, barbecue, ligbedden, lounge set, en privé zwembad. Meerdere stranden met parking binnen 10 min. (per auto) te bereiken. In Puerto Rico en Puerto de Mogan prima restaurants met redelijke prijzen. Eén minpuntje? Er is geen speelruimte voor kinderen in de buurt van de villa. Voordeel? Rustige woonbuurt! Een aanrader!

Koen (BE, 28 april 2023)

We hadden hoge verwachtingen, maar deze werden nog overtroffen! Dit is werkelijk een pareltje van een vakantieverblijf. Alles viel mee, rustige lokatie, prachtig zwembad en terras, comfortabele bedden, een moderne en goed uitgeruste keuken… Ook de communicatie met de host verliep zeer vlot.

Atteneri (ES, 24 april 2023)

Geen tekst alleen cijfers

Andre (23 april 23, NL)

Gastboekreactie:
Prachtige locatie in een rustige omgeving met weinig winkels en horeca. Goede communicatie en ondersteuning bij vragen of problemen. Zeker een aanrader.

Onze reactie:
We hebben André op de vertrekdag tot eind van de middag laten blijven zonder kosten en als dat kan doen we dat graag. Andre heeft afscheid genomen met deze app:
‘We hebben erg genoten van jullie prachtige huis en de omgeving. Dank ook voor je behulpzaamheid. Groet Andre en Miep.’
Graag tot de volgende keer.

Yvonne & Brigitte (19 januari 2023, NL)

Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad in een prachtige ruime villa. De locatie is op loopafstand van het strand en een pittoresk “dorpje” dat ruim genoeg is voor voldoende restaurantjes, winkels en vermaak zonder overdaad. Binnen vijf minuten ben je bij de supermarkt waar voldoende keuze is. De wegen zijn hier zeer goed. Samen met Google Maps red je het hier wel. Alle bezienswaardigheden zijn prima te bereiken. Maar bij de villa kom je ook heerlijk tot rust op het grote terras met verschillende zit mogelijkheden aan een prachtig zwembad. Alles ziet er keurig schoon uit en lijkt als nieuw. De keuken is supermodern en voorzien van alle gerei die je nodig hebt. Een ruime woonkamer met grote tv. De slaapkamers zijn ruim en beide voorzien van een schone ruime badkamer. Echt met recht een prachtige villa!

Edward (26 oktober 2022, GB)

Want to return next year,simply the best thanks Rob.

Location was great,so convenient for everything and although next to a road it was very quiet. Parking was brilliant. The villa was very modern and everything was of the highest quality. The ouside area was great with lovely chill out seating and along with a large pool made it difficult to leave especially as the villa was in full sun all day. Loved the views from the villa across Tauro and up to the mountains.

I found the bed a little hard ,my wife did n’t.We both found the pillows need improving and more available. The safe didn’t work and the Manager couldn’t make it work and just said it was a safe neighbourhood.Don’t worry. The television programmes available for us (English) were very limited .We were told there should have been another remote control,but did not elaborate why there was n’t one. Did n’t matter not there to watch TV. We found the induction hob a nightmare as we’re old and useless !!!

Frank (11 juli 2022, DE)

A great Villa with all comfort and an exceptional relaxation factor.

Marloes (NL 040922)

Héérlijk verblijf gehad
Héérlijk huis waar alles aanwezig is. Fantastisch zwembad en heerlijke zit- en relaxplekjes. Ook communicatie met de eigenaar was perfect. Ligging lekker rustig maar je bent zo in puerto rico met de auto. Taxi is nog geen 4 euro enkele rit. Kortom dikke aanrader.
Wij vonden het bed hard

Olivia (ES 25 aug 2022)

The tranquility of the area. The comfort of the Home.

Sue (GB 12 aug 2022)

Uitstekend – alles waar we op hoopten en meer

De villa was uitzonderlijk. De keuken was goed uitgerust met moderne apparatuur, zoals een ingebouwde vaatwasser, oven, magnetron, grote koelkast, aparte vriezer en wasmachine. Het zwembad is diep genoeg om in te zwemmen. De villa was zeer schoon bij aankomst. De slaapkamers waren beide groot en hebben een eigen badkamer en veel kastruimte. Er is een aparte barbecueplek. Ik zou u aanraden om een auto te huren, maar de taxi’s zijn extreem goedkoop en u kunt de taxi app downloaden en ze komen binnen enkele minuten. De villa ligt in een zeer rustige, veilige omgeving.

Er is niets negatief aan deze accommodatie.

Bente Bast (DE 31 juli 2022)

Fantastische, nette en goed onderhouden villa met alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. we hebben ook genoten van het heerlijke privé zwembad dat er was.

Astrid Geluk (NL 28 juli 2022)

Eind juni hebben we 2 weken in Villa Tauro Beach & Golf genoten van een luxe verblijf. Het contact met de eigenaar is heel vlot en soepel verlopen. De vakantie was fantastisch. Het huis is schitterend en er ontbreekt werkelijk niets. We hebben genoten van het grote terras en het zwembad. Alles was heel goed onderhouden. Een aanrader voor de golfliefhebber, maar zeker ook voor de zonaanbidders (strand is vlakbij). Het was voor ons de eerste keer op Gran Canaria en het is ons heel goed bevallen. We komen zeker terug.

Rita Ceulemans (BE 5 juni 2022)


Juist terug van een zalige vakantie met alles op en aan . De villa was op en top inorde , niets maar dan ook niets op aan te merken . Prachtige en rustige locatie, alles wat er moet zijn is er aanwezig. Ook heel goed onderhouden en zeer netjes . Bij ons is er geen twijfel mogelijk , wij komen zeker volgend jaar terug .

Mvg , Christiane, Rita, Britt en Jenny 🌞😎⛱🤗

Francisco Baez Segura (ES 06-09-2021)

Een heerlijk verblijf! Het huis is zeer goed uitgerust zowel binnen als buiten met een fantastisch zwembad en solarium. Allemaal super schoon en netjes. Zonder twijfel zullen we terugkeren … De gastheer Robert erg vriendelijk en behulpzaam, op het moment van boeking alles heel gemakkelijk en zeer attent. Javi de man die ons bij aankomst bijwoonde super behulpzaam, zeer attent en beleefd. Kortom, een fantastisch Tauro-villahuis in alle aspecten, voor een familievakantie. Veel dank aan Robert, Javi en ander team …

Llorenc (ES 01-09-2021)

Geweldig huis om uit te rusten. Uitzonderlijk huis, er ontbreekt niets en je voelt je echt weg van stress. We zouden zonder aarzeling terugkeren!

Jonathan (ES 24-08-2021)

Geweldige villa om te ontspannen. Het heeft aan de verwachtingen voldaan, alles klopt en zowel Javi als zijn moeder zijn attent op alles wat we nodig hebben.

Susanna (ES 31-07-2021)

Fantastisch huis in een rustige omgeving, zeer dicht bij het strand en alle voorzieningen. Ingericht en gemeubileerd met veel smaak, modern, functioneel en zeer schoon, op één verdieping, met alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven en een zeer comfortabele uitgang naar buiten. Mooi uitzicht op het zwembad en de veranda met een goed uitgerust terras. Een groet aan de eigenaar met een voortreffelijke behandeling en veel informatie om maximaal te genieten van de omgeving en het huis en nog een groet aan Javi die bij aankomst onze zeer attente en vriendelijke contactpersoon was, evenals het schoonmaakpersoneel. We zullen het zeker herhalen zodra we kunnen. Bedankt voor alles.

Raymond (NL 19-06-2021)

Heerlijk verblijf in Tauro! We hebben met 2 stellen anderhalve week doorgebracht in Tauro. Heerlijk genoten van de stranden en de leuke stadjes en restaurants. Allemaal vlak in de buurt van de villa. Ook gegolfd op diverse banen, waarbij de baan van Tauro echt schitterend is. Op loopafstand! De villa is zeer ruim opgezet met mooie slaapkamers met eigen badkamer en toilet. Alles is aanwezig een prachtige keuken en een heerlijk ruim terras met ligbedden en een mooi zwembad.

Jose (ES 12-06-2021)

Geweldig verblijf!! 

Mijn ervaring is heel goed geweest, Robert was altijd alert op hoe het ging en of er iets ontbrak. Javi en zijn moeder zijn ook zeer attent en professioneel, we zullen het zonder twijfel herhalen, want het huis is erg mooi en rustig

Janet (GB 12-08-2020)

Fantastisch! Beste villa die we ooit hebben gehuurd. Had alles voor een thuis ver van huis. Het verwarmde zwembad was een geweldige toevoeging en meer ruimte dan je ooit nodig zou kunnen hebben. Dicht bij lokale winkels en restaurants. Gastheer Rob is ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Aarzel niet om te boeken als het beschikbaar is. Ik zal zeker teruggaan.

Andre (NL 11-03-2020)

Perfecte locatie! De villa van Rob Zoet was precies wat we zochten. Lux, schoon, zeer compleet, eigen verwarmd zwembad en dichtbij diverse stranden en leuke attracties als je met kleine kinderen reist.

Karin (GB 26-08-2019)

Geweldige vakantie!! We willen Rob bedanken voor het ontvangen van ons als gasten in zijn prachtige Villa in Tauro. Het communicatie- en verhuurproces verliep soepel en Rob was altijd vriendelijk, behulpzaam en responsief. De villa is modern, goed uitgerust en zeer schoon en wordt zorgvuldig beheerd. We hebben echt genoten van onze vakantie in het verfrissende zwembad of boeken lezen op een van de schaduwrijke plekken met een mooi uitzicht op de omgeving. De schone stranden liggen op slechts ongeveer 2 km afstand en ook de winkelcentra zijn vrij dichtbij. Maar we raden aan om een auto te hebben, aangezien de wegen niet echt gemaakt zijn voor voetgangers. Een Spar-supermarkt met een breed scala aan goederen en een restaurant ligt op slechts 250 meter lopen van het huis. We komen zeker nog een keer terug om nog meer vakantie te vieren op deze geweldige plek. Nogmaals bedankt, Rob!

Henk (NL 30-07-2019)

Prachtige bungalow!! Super bungalow voor vakantie.

Janet (16-05-2019)

Outstanding

The best villa I have stayed at in Gran Canaria. Fantastic inside and out. Great pool and loads of space. The inside is exceptional quality and extremely well priced. Rob, the owner is very helpful and kind. I would not hesitate to stay again. Thanks Rob for allowing us to stay.

 

Tony (NL 05-05-2019)

Prachtige villa, super compleet! De aankomst was een verrassing. Een eigen garage met afstandsbediening, een super nette villa met prachtige keuken waar we veelvuldig gebruik van hebben gemaakt. Een zwembad voor de deur waar onze zoons van 11 en 7 in gewoond hebben een week. Alles ruim en netjes en de verzorging was top. Vaatwastabletten voor een week, wasmiddel voor de machine, toiletpapier in de toiletten, water in flessen zo zijn we nog niet eerder ontvangen. De omgeving is mooi, vele stranden in buurt (Taurito is een aanrader, zeker het waterpark vonden de mannen erg mooi). Kortom, neem deze woning, het zal je niet tegenvallen!

Marlou (NL 28-01-2019)

Wij komen zeker nog een keer terug hier! Voor de tweede keer op Gran Canaria geweest. Voor het eerst in dit huis. We verbleven hier 10 dagen. En hebben een heerlijke tijd gehad! Veel ruimte, voorzien van alle luxe en een prachtig uitzicht. Een heerlijke rustige plek, waar we zeker terug zullen komen!

Debbie (NL 10-02-2019)

Lekker genieten in top villa! Wij zijn inmiddels 2 keer in deze villa teruggekeerd waar je in alle rust heerlijk kunt vertoeven. Het huis is van alle gemakken voorzien zodat het je tijdens je vakantie aan niets ontbreekt. Je kunt hier de hele dag van de zon genieten op het ruime terras en een verkoelende duik nemen in eigen zwembad. Het strand, een grote supermarkt en winkels zijn dichtbij. Kortom lekker genieten in een top villa!

Tineke (NL 28-01-2019)

Absoute top! Wij hebben een week in dit prachtige huis gelogeerd en kunnen dit iedereen van harte aanbevelen. De ligging is super, dichtbij strand, winkels, golfbaan en restaurants. Tauro heeft het beste klimaat van GC, het kan gewoon niet beter. Het huis is prachtig, mooi ingericht, luxe, comfortabel en met een fantastisch zwembad in de tuin met ligstoelen en zitjes. Niets aan veranderen, een dikke 10!