Vragen

Informatie voor als u boekt:

Verzorging
Wij verstrekken voldoende wasmiddel en afwasblokjes. U mag de aanwezige kruiden en olien gewoon gebruiken. Als het goed is staat er een fles water voor u bij aankomst. Het zou fijn zijn als u ook een fles water achterlaat. Op maandag in de ochtend belt Elisabeth aan en biedt u water aan. Dat bezorgt ze in huis. U kunt kiezen uit 1, 5, 8-liter flessen en zelfs kleine flesjes om mee te nemen heeft ze. Op woensdagochtend rijdt ze ook door Tauro en kunnen wij haar op uw verzoek vragen even langs te komen.
Er zijn handdoeken, ook voor bij het zwembad en voor naar het strand. Ook zijn er badlakens en theedoeken. Ook beddengoed is aanwezig.

Autoverhuur
Boek niet bij die prijsjagers. Als je daar de auto ophaalt vragen ze veel extra voor allerlei verzekeringen.
En als je pech krijgt of een ongeluk moet je terug naar het vliegveld voor vervangend vervoer.
Wij adviseren Cicar https://www.cicar.com/en
Maar u kunt ook eens kijken bij Rentalcars hoewel je daar vaak bij die prijsjagers terecht komt.

Golf
Anfi Tauro Golf ligt echt ‘om-de-hoek’ en u gaat er lopend heen. Er is een zogenaamde oefen-court, par-3-course (de straat uit naar links) en een 18 holes court met fantastische vergezichten.
Salobre Golf ligt op ongeveer 10 km, in de bergen maar wel dichtbij de snelweg.
Maspalomas Golf ligt op ongeveer 20 km aan de kust.
El Cortigo Golf ligt in Telde op ongeveer 60 km (45 autominuten).

Kinderen
Kinderen die in de villa logeren moeten kunnen zwemmen.
Villa Tauro Beach heeft een zwembad en dat vinden kinderen leuk.
Verder is er niets voor kinderen op loopafstand.
Het zuiden van Gran Canaria heeft evenwel veel voor kinderen te bieden:
Puerto Rico (vlakbij) http://activityparkcanarias.com/en/
Palmitos park (zeer aan te raden) https://www.palmitospark.es/en/
Sioux City (heel erg leuk) http://siouxcitypark.es/
Cocodrilo park http://www.cocodrilopark.com
Holiday world Maspalomas https://www.holidayworldmaspalomas.com/
Lago Taurito (zwemparadijs, vlakbij) http://lagotaurito.es/eng/

Reserveren
In eerste instantie reserveren wij het door u gewenste tijdvak tot u een vlucht heeft geboekt met een maximum van 1 week.
Vervolgens reserveren wij tot u de aanbetaling heeft voldaan met een maximum van 1 week na datum betaalverzoek.
De restant-reissom dient 6 weken voor aankomst te zijn voldaan. Na 1 week vervalt de reservering.
Wij sturen natuurlijk wel berichten als termijnen dreigen te verlopen.

Strand
Een kaart met de looproute naar  Playa de Tauro en Playa de Amadores vind je op https://www.villataurobeach.nl/handleiding/walk-to-beach

Taxi
Er is een taxi-standplaats bij Anfi Tauro. U loopt naar beneden en dan rechts af Anfi in. U houdt rechts aan en loopt vanzelf tegen de taxi-standplaats aan.
Bellen kan ook: +34-928.154.777
www.taxismogan.com www.socomtgaxi.com
En er is een Taxi-app: https://pidetaxi.es/en/

Terras
Houdt u er rekening mee dat het terras glad is als er water op komt. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor uitglijden en de gevolgen daarvan.

Vliegen
Wat vluchten betreft is het gewoon speuren: Iberia, Transavia, Easyjet, Vueling, Tui, Tuffy, Ryanair, AirPortugal. Vooral afhankelijk van waar u woont, of u zin heeft in een overstap enz. Vanuit Duitsland zijn er nog meer mogelijkheden.

Verzekeringen
Neem uw zorgpas mee.
Neem ook uw reisverzekering mee.

Zwembad
Het zwembad wordt verwarmd tot een streeftemperatuur van 24 graden.  Kinderen moeten kunnen zwemmen volgens de Spaanse wet omdat er geen hek om het zwembad heen staat.

Voorwaarden en bepalingen
U boekt op vermelde boekingsdatum een vakantieverblijf gedurende bepaalde vermelde termijn in Villa Tauro Beach te Gran Canaria. Met het doen van de aanbetaling gaat u akkoord met deze voorwaarden en bepalingen. Als wij de aanbetaling niet op vermelde datum hebben ontvangen vervalt de reservering.

Aankomsttijd en vertrektijd op de dagen van aankomst en vertrek in overleg.

U bent verantwoordelijk voor schade. U bent een borg van € 200 verschuldigd. Deze wordt door ons op uw rekening teruggestort binnen 1 week na uw vertrek, onder aftrek van eventuele schade. Wij adviseren u eventuele schade voor vertrek met de managers te overleggen, u bent immers WA-verzekerd. Maak ook foto’s voor uw verzekering. U kunt ons ook altijd e-mailen of bellen.

Als u de reis annuleert dan bent u annuleringskosten verschuldigd. Deze zijn tot 6 weken voor aankomst 10 % van de hoofdsom. Daarna zijn de annuleringskosten 100% van de hoofdsom. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Villa Tauro Beach beschikt over een zwembad. Het terras is glad als het nat is (van het zwemmen bijvoorbeeld). De veiligheid van volwassenen en kinderen valt onder uw verantwoordelijkheid.